Gæsterne siger

nov 20th

Seneste kommentarer fra udstillerne

Posted by with No Comments

Brunch Clubs udstillere sender os ofte et par søde ord, ris, ros og gode forslag efter de har deltaget i et af arrangementerne.
Vi deler altid de seneste udtalelser fra udstillerne uredigeret:

Lise Rasted fra Moskuz

Kære skønne Anja og Heidi
Jeg vil også gerne takke JER for en fantastisk BrunchClub dag på Marienlyst. Go’ stemning, dejlige mennesker, luxus omgivelser, fedt MOSKUZ show I præsterede – og ja, bare en mums dag!

Tusinde TAK :-)
Lise Rasted fra Moskuz

Bastian Larsen – Parterapeut, sexolog, coach.

Da jeg første gang hørte om Brunch Club, må jeg indrømme, at jeg ikke helt forstod, hvor stort et arrangement, det egentligt var. Jeg havde troet, at det måske var 30 kvinder, der spiste brunch sammen og networkede.
Men da jeg stod i salen foran flere hundrede powerkvinder, var det en helt anden oplevelse.

Lige inden jeg havde været på, var der en kvinde, der havde spurgt mig om jeg var bange, for at være denne ene af to mænd i salen, men det var jeg ikke. Det var en fantastisk oplevelse at stå foran så mange kvinder og have deres fulde opmærksomhed.

Men der var ingen frygt hos mig, for der var en positiv og imødekommende stemning i salen, hvor kvinderne grinede og var helt med, når jeg fortalte anekdoter fra et liv med sex og samliv som hovedtematik i mit journalistiske virke, og jeg fik masser af spørgsmål bagefter omkring mit arbejde som sexolog og parterapeut.

Der er noget intenst over så mange kvinder i samme rum, som kommer med så meget god energi.
Det var som at være på en meget avanceret massedate, og jeg ville gøre det igen når som helst :)

- Bastian

Noemi Jitea Rakosi fra Kangoo Jumps®

Thank you Brunch Club for having/inviting me at your “fantastic” event.

I would like to say THANK YOU Anja & Heidi (+ staff) for making such a great event for the guests, by choosing entrepreneurs who work with passion in their business, people who care about our environment, people who want to share love, quality with their products, services, to make a change, to make people everyday happier and not at least healthier.

I enjoyed and loved every moment, I felt that most people are like me, open, positive, curious, creative and big dreamers who act 
I’ve talked to the guests after the event, everybody was so sweet and friendly, I made good friends and most important I’ve learned so much.

The staff worked very hard and everybody did a perfect job, so we could enjoy every moment. Thank you again!


I really would like to join your future events and would & will recommend for everybody to join!Love

Noemi

Tara fra Sansekompasset

Kære Heidi og Anja,
Jeg ville bare lige sige jer stor tak for det fuldkommen fantastiske og gennemførte ‘show’ I havde arrangeret for os alle sammen i søndags til Brunch Club. Stemningen, stedet, jeres nærvær og engagement, maden… ALT var bare så super lækkert! Det var virkelig en opløftende og inspirerende dag at være med til, både som gæst, men bestemt også som udstiller. Jeg er meget taknemmelig for, at I valgte at invitere Sansekompasset med ind i jeres skønne univers, og gav mig muligheden for at dele noget af det, jeg elsker allermest med andre.

Tusind tak, endnu engang. Jeg glæder mig til at være med i september som gæst (det er jo helt vanedannende!)

Mange kærlige tanker til jer begge,
Tara

Billedkunstner, Trine Panum

Et par ord om min oplevelse som udstiller ved Bunch Club…

NETVÆRK er nødvendig for at overleve som selvstændig og særligt når man bygger en virksomhed op, er netværk guld værd. Det kan BC…lave en formidling, til glæde for udstillere og gæster.

Jeg oplevede en fantastisk positiv stemning og god energi. Stedet/ rammerne er ideelle – lyse og varme. Arrangørerne med hjerterne på rette sted og selv kontakten med de andre udstiller var god og interesseret.
Alt ialt er god oplevelse.

Så er der det, med økonomien …Her er jeg mere usikker på om det ‘var det værd’….
Det vil tiden vise? – ihvertfald står jeg tilbage med GODE oplevelser og ‘nye venner’ … Og de er som beskrevet VIGTIGE.. Og rare at have

De bedste hilsner fra Trine

Vickie fra Hobnob Copenhagen

Det er jo et virkelig fint og lækkert arrangement med spændende muligheder. Her mødes kvinder med kvinder uanset alder, uddannelse, herkomst og interesser. Det gir os, som udstillere en super god mulighed for at sprede vores frø – nå ud i det store netværk med vores budskab og drømme.

Det føles som et blåstempel at være blandt jeres udvalgte ildsjæle og reaktionerne på Brunch Club indlægget kan hurtigt aflæses på FB likes og besøg på hjemmesiden. Jeg havde været en smule nervøs inden dagen, men da vi først var i gang, fik jeres ro, den afslappede stemning og gode atmosfæren mig til at glemme ALT om præstationsangst og rampelys…

Tak for en dejlig søndag – jeg er tilbage på plads igen til september.

Knus Vickie

Leave a reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*