Information til virksomheder

Vigitig information til udstillere ved Brunch Club:


Om Brunch Club

Brunch Club er et kombineret shopping-, spise- og underholdningskoncept hvor 170 kvinder mødes to søndage om året og lytter til musik eller et foredrag, ser modeshow, spiser dejlig brunch, networker med hinanden og ikke mindst handler på minimessen hos en række særligt inviterede virksomheder med kvinderelaterede produkter.

De inviterede virksomheder får tildelt en standplads og deltager med
kommercielt indhold og bruger således arrangementerne som markedsførings-/salgskanal.

Arrangementerne har været afholdt halvårligt siden 2010 og allerede fra konceptets lancering har der været rift om pladserne fra både gæsters og udstilleres side, da vi har udsolgt hver gang.

Da du eller din virksomhed beskæftiger sig med produkter, materiale eller viden som er interessant for Brunch Club’s kvindeunivers, inviteres du hermed til at deltage som udstiller.

Inden arrangementet reklamerer Brunch Club for din virksomhed via:

• Reklamebanner på Brunchclub.dk som linker til dit firma-website
• Facebook opdateringer om vores samarbejde med links til din Facebookpage eller website
• Billeder på Facebook hvor vi har mere end 2200 følgere + 870 kvindelige gruppemedlemmer
• Email til ca. 900 gæster
• Info om arrangementet på diverse sociale medier

Information om selve dagen

Din virksomheds logo/hjemmeside/præsentation bliver vist på storskærm imens du præsenterer dit brand/firma på scenen for alle salens gæster.
Under din 5 min. præsentation foregår der ikke andet i salen, så der er fuldt fokus på udstillerpræsentationerne.

Under brunchen er der indlagt en pause og efter brunchen er der afsat god tid til at gæsterene kan cirkulere rundt til de forskellige udstillere og få yderligere information og evt. købe jeres produkter.

Der er en fotograf på dagen som laver video og foto-reportage.
Materialet bliver efterfølgende brugt på BrunchClub.dk websitet og på Brunch Club’s Facebook page.
Ønsker du som udstillere at bruge billederne/videorne til egne formål er du som regel velkommen til at gøre dette uden beregning. Det kræver dog forudgående aftale om brug og kreditering.

Vigtig information  1  

Alle deltagende virksomheder bedes medbringe en lille gave (fx i form af et produkt fra virksomhedens sortiment) eller et gavekort som kan udloddes som præmie på dagen. Størrelsen af gaven er helt op til jer og I skal ikke selv forberede nogen konkurrence – det gør vi.


  2  

Jeres stand skal se færdig og indbydende ud senest kl. 09.00. Der er obligatorisk, fælles briefing for alle udstillere kl. 09.05. De første gæster begynder at ankomme fra kl. 09.15. Værterne og en række teknikere og hjælpere er der fra kl. 07.00, så du kan komme og stille op i god tid. Bemærk at der på forhånd er opstillet borde 80×180 med hvide duge – så det skal I ikke medbringe. Men roll-ups, computerskærme, reklameskilte og andet merchandise er velkomment (afhængig af den type udstillerstand din virksomhed har købt). Der er ikke stikkontakter ved alle stande, så skal du bruge strøm til computer, kreditkort-terminal, telefonoplader el. andet, så medbring en forlængerledning så løser vi det.


  3  

Senest 2 uger inden arrangementet bedes udstillere fremsende følgende til udstiller@brunchclub.dk : Logo samt en (meget kort) tekst som beskriver det særlige Brunch Club Tilbud som gæsterne kan benytte sig af på dagen.


  4  

Der bliver trykt en messefolder som gæsterne får udleveret ved indgangen.
Messefolderen indeholder information om din virksomhed. Du/I bestemmer selv hvordan virksomheden beskrives (dog max 500 anslag) og Logo.
Materialet til folderen skal vi have senest 1 måned før arrangementet.


  5  

Erfaringen viser at det styrker købelysten hos gæsterne, hvis I til denne dag har lavet en særlig Brunch Club rabat på et eller flere af jeres produkter/ydelser. Vi anbefaler derfor alle deltagende virksomheder at lave en “Brunch Club rabat” til de gæster som køber/bestiller en vare hos jer på selve dagen. Rabatternes størrelse bestemmer I naturligvis selv.


  6  

I bestemmer selv, om I kun vil acceptere kontant betaling fra Brunch Club gæsterne der handler hos jer, men det er en god idé at tilbyde kreditkortbetaling eller Mobile Pay hvis I har mulighed for det.


  7  

På www.brunchclub.dk kan I se billeder og video fra vores tidligere arrangementer.

Pris og betaling

Priser for standpladser varierer efter hvilket behov din virksomhed har.
Sælger I fysiske varer på dagen, har I fx brug for mere plads end en virksomhed der udbyder yoga-kurser.

Hvis du ikke allerede har fået tilsendt prislisten for virksomheder, så kan du se/hente en PDF-version af den her:


Prisliste for virksomheder >


Når du har tilmeldt din virksomhed, vil du modtage en faktura på det aftalte beløb.

Tilmelding

Når din virksomhed har lavet en aftale om at deltage som udstiller skal I udfylde tilmeldingformularen.
Bemærk: I skal først udfylde formularen når I har en aftale med Brunch Club. Hvis I endnu ikke har en aftale, skal I starte med at kontakte Anja eller Heidi på et af nedenstående telefonnumre.


Gå til tilmeldingsformularen >

Brunch Club afholdes på denne adresse:
Marienlyst Strandhotel
Ndr. Strandvej 2
DK-3000 Helsingør

Spørgsmål omkring deltagelse kan rettes til:

Heidi Maxmiling: Tlf. 4078 7230 – Mail: heidi@brunchclub.dk
Anja Maxmiling: Tlf: 2625 2430 – Mail: anja@brunchclub.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner,
Heidi & Anja Maxmiling